25 maja 2018 roku zacznie obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Potrzebujemy Twojej zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych przechowywanych w plikach cookies. Poniżej znajdziesz pełny zakres informacji na ten temat.
Zgadzam się na przechowywanie na urządzeniu, z którego korzystam tzw. plików cookies oraz na przetwarzanie moich danych osobowych pozostawianych w czasie korzystania przeze mnie ze stron internetowych lub serwisów oraz innych parametrów zapisywanych w plikach cookies w celach marketingowych, w tym na profilowanie i w celach analitycznych przez portal lca.pl.
Administrator danych osobowych
Administratorem danych osobowych jest Przedsiębiorstwo Usług Informatycznych BAJT z siedzibą w Legnicy przy ul. Pomorskiej 56, 59-220 Legnica, wpisane do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej pod numerem NIP 6911626150, REGON 390590290.
Cele przetwarzania danych
- marketing, w tym profilowanie i cele analityczne
- świadczenie usług drogą elektroniczną
- dopasowanie treści stron internetowych do preferencji i zainteresowań
- wykrywanie botów i nadużyć w usługach
- pomiary statystyczne i udoskonalenie usług (cele analityczne)
Podstawy prawne przetwarzania danych
- marketing, w tym profilowanie oraz cele analityczne – zgoda
- świadczenie usług drogą elektroniczną - niezbędność danych do świadczenia usługi
- pozostałe cele - uzasadniony interes administratora danych
Odbiorcy danych
Podmioty przetwarzające dane na zlecenie administratora danych, podmioty uprawnione do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa.
Prawa osoby, której dane dotyczą
Prawo żądania sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania danych; prawo wycofania zgody na przetwarzanie danych osobowych. Inne prawa osoby, której dane dotyczą.
Informacje dodatkowe
Więcej o zasadach przetwarzania danych w „Polityce prywatności”
Restauracja Tivoli to najstarsza nieprzerwanie działająca prywatna restauracja na Dolnym Śląsku. Od sierpnia 1957 roku serwuje swoim gościom specjały kuchni polskiej.
- Zostaliśmy nagrodzeni za ciężką prace. Potrawa, za którą przyznano nam tytuł „Polskie Skarby Kulinarne” to potrawa, która jest w naszym menu od 63 lat i jest produkowana w ten sam sposób, receptura jest niezmienna i przekazywana z pokolenia na pokolenie. To numer „1” w naszej karcie – mówi Sławomir Czoch, właściciel restauracji.
-Restauracja to ludzie, to dzięki nim jesteśmy i funkcjonujemy. Nasi goście to nasze skarby. Naszym wielkim fanem jest choćby Wojciech Pszoniak, który ma tu swoje ulubione dania i odwiedza nas w drodze z Paryża do Warszawy– dodaje Sławomir Czoch.
Poza nagrodzoną w konkursie potrawą, w Tivoli można też spróbować chłodnika, pierogów z jagodami, pasztetu z drobiu z chrzanem, befsztyku tatarskiego, śledzia w oleju, rosołu czy schabowego lub sznycla po wiedeńsku.
Program edukacyjny „Polskie Skarby Kulinarne” jest prowadzony przez sieć hurtowni MAKRO Polska. Jego twórcy chcą, aby Polacy docenili kuchnię polską i dostrzegli, że rodzime dania mogą być prestiżowe i pełne zaskakujących doznań smakowych.