25 maja 2018 roku zacznie obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Potrzebujemy Twojej zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych przechowywanych w plikach cookies. Poniżej znajdziesz pełny zakres informacji na ten temat.
Zgadzam się na przechowywanie na urządzeniu, z którego korzystam tzw. plików cookies oraz na przetwarzanie moich danych osobowych pozostawianych w czasie korzystania przeze mnie ze stron internetowych lub serwisów oraz innych parametrów zapisywanych w plikach cookies w celach marketingowych, w tym na profilowanie i w celach analitycznych przez portal lca.pl.
Administrator danych osobowych
Administratorem danych osobowych jest Przedsiębiorstwo Usług Informatycznych BAJT z siedzibą w Legnicy przy ul. Pomorskiej 56, 59-220 Legnica, wpisane do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej pod numerem NIP 6911626150, REGON 390590290.
Cele przetwarzania danych
- marketing, w tym profilowanie i cele analityczne
- świadczenie usług drogą elektroniczną
- dopasowanie treści stron internetowych do preferencji i zainteresowań
- wykrywanie botów i nadużyć w usługach
- pomiary statystyczne i udoskonalenie usług (cele analityczne)
Podstawy prawne przetwarzania danych
- marketing, w tym profilowanie oraz cele analityczne – zgoda
- świadczenie usług drogą elektroniczną - niezbędność danych do świadczenia usługi
- pozostałe cele - uzasadniony interes administratora danych
Odbiorcy danych
Podmioty przetwarzające dane na zlecenie administratora danych, podmioty uprawnione do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa.
Prawa osoby, której dane dotyczą
Prawo żądania sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania danych; prawo wycofania zgody na przetwarzanie danych osobowych. Inne prawa osoby, której dane dotyczą.
Informacje dodatkowe
Więcej o zasadach przetwarzania danych w „Polityce prywatności”
Zjeść w „D&F” będzie można między innymi grillowane ostrygi, pasztet z kaczki z musem orzechowym, zupę z groszku i pora, consomme z pasztecikami francuskimi, sałatkę z krewetkami, golonkę na czerwonym winie, stek z wątroby z wołowej z karmelizowaną gruszką i kaszą gryczaną i sałatki na przykład z suszonymi pomidorami lub kurczakiem cytrynowym.
Karta menu, którą przygotowali, poddana zostanie ocenie gości. Jak mówią właściciele, nie jest sztywna i zostanie dostosowana do gustów klientów.
- Jesteśmy otwarci na sugestie gości. Jeśli będą chcieli zjeść coś czego nie mamy w karcie, będziemy ją modyfikować, tak żeby dać naszym gościom to czego oczekują – dodaje Dariusz Róg, jeden z właścicieli „D&F”. - Mamy nadzieję, że naszymi smakami trafimy w gusta naszych gości.
Żeby skosztować nowej kuchni wystarczy wybrać się do „D&F”. Restauracja czynna jest od wtorku do czwartku w godzinach od 12:00 do 21:00. W piątki i soboty w godzinach od 12:00 do 23:00. Na niedzielny obiad będzie można wpaść od 12:00 do 21:00.
„D&F” to miłe i klimatyczne miejsce, doskonałe do organizacji imprez firmowych i okolicznościowych, spotkań rodzinnych, urodzin, komunii i innych. Zapraszamy na nasz profil Facebooka