25 maja 2018 roku zacznie obowiązywać Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r (RODO). Potrzebujemy Twojej zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych przechowywanych w plikach cookies. Poniżej znajdziesz pełny zakres informacji na ten temat.
Zgadzam się na przechowywanie na urządzeniu, z którego korzystam tzw. plików cookies oraz na przetwarzanie moich danych osobowych pozostawianych w czasie korzystania przeze mnie ze stron internetowych lub serwisów oraz innych parametrów zapisywanych w plikach cookies w celach marketingowych, w tym na profilowanie i w celach analitycznych przez portal lca.pl.
Administrator danych osobowych
Administratorem danych osobowych jest Przedsiębiorstwo Usług Informatycznych BAJT z siedzibą w Legnicy przy ul. Pomorskiej 56, 59-220 Legnica, wpisane do Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej pod numerem NIP 6911626150, REGON 390590290.
Cele przetwarzania danych
- marketing, w tym profilowanie i cele analityczne
- świadczenie usług drogą elektroniczną
- dopasowanie treści stron internetowych do preferencji i zainteresowań
- wykrywanie botów i nadużyć w usługach
- pomiary statystyczne i udoskonalenie usług (cele analityczne)
Podstawy prawne przetwarzania danych
- marketing, w tym profilowanie oraz cele analityczne – zgoda
- świadczenie usług drogą elektroniczną - niezbędność danych do świadczenia usługi
- pozostałe cele - uzasadniony interes administratora danych
Odbiorcy danych
Podmioty przetwarzające dane na zlecenie administratora danych, podmioty uprawnione do uzyskania danych na podstawie obowiązującego prawa.
Prawa osoby, której dane dotyczą
Prawo żądania sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania danych; prawo wycofania zgody na przetwarzanie danych osobowych. Inne prawa osoby, której dane dotyczą.
Informacje dodatkowe
Więcej o zasadach przetwarzania danych w „Polityce prywatności”
Zwycięską potrawą tegorocznej edycji okazała się wigilijna zupa grzybowa, którą ugotowała Anna Czubak z Pątnowa Legnickiego. Drugie miejsce zajęły świąteczne pierogi wykonane przez członkinie Koła Gospodyń Wiejskich „Szczytniczanki” ze Szczytnik nad Kaczawą, trzecie miejsce zajęła „ryba wyśmienita” Grażyny Szczepanek z Grzybian. Wyróżnienie trafiło do Anety Wójcik ze Spalonej za uszka.
Na deser były ciasta. Tu zwyciężył biszkopt z nadzieniem wykonany w WOK Miłogostowice. Równie smaczny był piernik Anny Forgiel ze Spalonej, który zajął drugie miejsce, na trzecim miejscu znalazła się babka KGW Szczytniczanki. Wyróżniony też został „kopiec” Marty Wójcik.
W konkursie na stroiki zwyciężył WOK Bieniowice przed WOK Grzybiany i WOK Pątnów. Wyróżnienie trafiło do WOK Miłogostowice.